Om

Asfaltsjoker?
Från början var tanken att kalla bloggen asfaltsknarkaren. Men det är inte sådär jättekul att kalla sig knarkare, faktiskt. Och då sökte jag efter olika synonymer. Och då dök den relativt okända men här och där använda joker upp. Så då blev det asfaltsjokern.

Leende?
Återigen: ”jokers smile” är ett beskrivning av det ansiktsuttryck som kan uppstå när man överkickar på typ heroin. Jämför med Jokern i Batman så fattar ni. Och om ni någon gång upplevt ”runners high” så kanske ni anar vad liknelsen blir. Kicken av att springa är, påstås det, en av de starkaste man kan uppleva – inklusive illegala preparat. Själv vet jag bara att det är en grym kick.

Drömmar? 
Det här kan sägas vara blogg2.0 i mitt liv. Det började med en blogg på http://42195.sviden.se som hette ”från 0,097tonsmardröm till 3:30marathondröm”. Men kombinationen av att 3:30 på marathon förmodligen snart kan vara en realitet och att webhotellet sabbade kommentarsfunktionen så fann jag det för gott att byta.

Om mig, till slut
Jaha – för att inte droppa hela CV:n så blir det lite kort. Jag bor i villa på Stora Essingen i Stockholm, gift och har tre barn, 5 – 3 – 1 år. Omnämns L, M, P i texter. Oftast i alla fall. S ”heter” hustrun. Vi har också ett landställe där vi är lite mindre ofta än vi önskar just nu. Det ligger utanför Stallarholmen.

Jag pluggade på KTH-V 94-99 och kombinerade det med studier i företagsekonomi samma tid. Sedan dess har jag jobbat med projektledning i olika former, med mer och mer specialiserad inriktning mot kostnads- och riskstyrning. Jag har även hållit några kurser i projektledning. Under den här tiden lyckades jag med konststycket att gå upp från 63 kg vid mönstringen -91 till 97 kg våren -06. I och med att jag tröttnade på det, lustigt sammanfallande med att SVT visade SuperSizeMe, så började jag springa. Och på den vägen är det…

Svar

 1. Hörru dieu… Masse skrev att du haft ont i rumpan… kan du beskriva hur det var? Hittar inget i bloggen

 2. Haha… Det finns mycket i bloggen om det… Sök på Gladiator i sökfönstret högst upp till höger… Annars berättar gärna Niklas själv om sin Gluteus…

 3. Joråvars…

  Gladiatorn – som inte var en gladiator – utan en päronmuskel (piriformis).

  sök på ”päron…”

 4. Hej Niklas.

  Tänk vad litet nätet är egentligen…

  Det tog ett tag, men sedan föll poletten ner. Vi låg på HMS Kalmar samtidigt. Du Gnist och jag 017 Ericsson, Ubjm…

  Löpning? Det var inte, vad jag kom ihåg, din favoritsyssesättning.

  Imponerande sida och verkligen imponerande av ditt brinnande löparintresse. Själv har jag sakta men säkert somnat in (fast vikten är den samma) och ägnar mig åt barn, hus och fru i Karlstad av alla ställen.

  Har du någon kontakt med de övriga i besättningen?
  Skulle vara kul att höras av igen.
  Linus@benzler.se

  Sköt om dig!

  Mvh

  Linus (numera Granzell)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: