Skrivet av: Nix | december 8, 2008

42195+Asfaltsjokern= sant

Kära vänner och läsare (och alla andra)!

I många år har tvillingbloggarna 42195 och Asfaltsjokerns leende samexisterat i en harmoni och disharmoni. Mycket av det som skrivits har skrivits dubbelt. Nu ger vi oss inte ut på djupt vatten utan mer på öppet hav och från och med nu fusioneras bloggarna och lyfter upplevelsen till en högre nivå i en jumperiansk anda.

Den nya bloggen Max&Nisse ser dagens ljus.

På denna blogg kommer Masse och Nix skriva om sina pass och lopp. Förutom dessa inlägg så kommer Max och Nisse att skriva inlägg som är av mer kåserikaraktär.

Låter det rörigt? Det är inget mot vad det är!

Nytt för denna blogg är dessutom en forumsfunktion där olika frågor kan diskuteras in i absurdum. Där är ingen åsikt för dum för att yttras.

Som sagt! Väl mött!


Responses

 1. Äntligen!!

 2. Ja, äntligen, men inte helt oväntat för den som har lite överblick över löparbloggosfären.

  Det ska bli mycket spännande att se hur den nya farkosten ska manövrera ute på det öppna havet. Max och Nisse är fyndiga namn. Först nu inser jag (Asgam) hur geniala och andvändbara de är som bloggsignaturer. Kommer de att skriva var för sig eller skriver de tillsammans som Sjövall-Wahlöö eller Ilf och Petrov. Kommer de att hålla sams? Många spännande frågor som så småningom skall få svar. Ett forum, där ingen fråga är för dum att ventileras, är också helt i min (Asgams) och snitsarens smak. Hur som helst har ni alla fyra skapat blogghistoria. Hatten av!!

 3. Asgam:
  Vi har er att tacka för allt. Från namnen till idén med olika personer. Vi är inget annat än sorgliga copycats 😉

  Max och Nisse kommer omöjligen att kunna hålla sams. Inläggen kommer att skrivas av en. Eller två. Eller tre. Eller fyra. Allt efter tycke, smak och behov.

  Forumet rekommenderar jag att man registrerar sig till bums, och börjar fylla med innehåll!

  Klicka på ”forum” under länkar på maxochnisse.se.

 4. Så så så så, Nix! Nu tar vi det lite lugnt.

  Vem var det som för ett knappt år sen skickade ut den sjöovane snitsaren och hela hans anhang i en egen liten båt med ett trosvisst ”Lycka till”? Kort sagt, vem borde tacka vem?

  Om dessa taffliga sjöfarare i lugna vatten lärt ut någon udda rodermanöver, känner de sig naturligtvis hedrade, men i stormigt hav bland kapare och fula fiskar är Nix och Masse de som förmår hålla kurs. Med två sådana kaptener på skutan kan färden bara bli ett stort äventyr, som det är en ynnest att få följa med på.

 5. Aha, den nya bloggen har redan satt igång. Trög Asgam!

  Då är det väl bara att säga adjö här och tacka för den tid som varit hos Asfaltsjokern. Jag hoppas att bloggen kan ligga kvar som en kunskapskälla att ösa ur vid behov.

 6. roligt! Vi ses där! 🙂

 7. 😀 Hurra!

 8. Apropå Johans kommentar.. så undrar man ju vilket nobelpris som den fusionerade bloggen aspirerar på. Litteratur eller naturvetenskap?

  Annars kan man ju bara kränga på sig en rosa overall och vara allmänt nördig..

 9. bra idé, kommer dit


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: