Skrivet av: Nix | juli 16, 2008

30051

Tjoho, jag slapp hjärnblödningen i år. För jag är redan i startgrupp tre på LL. Och nästan ännu mer glädjande är att världens bästa karlsson också är det! Så i år kan vi i alla fall få starta bredvid varandra.

För övrigt har jag ont i benhinnorna och är allmänt less. Börjar tro att jag lider av järnbrist eller nåt liknande. Är det någon som vet hur man kan kolla järn-/vitamin-/mineralbrist?

Annonser

Responses

 1. Fett coolt! 30141 är mitt nummer… Fast helst av allt skulle jag vilja ha 42195… Kan man betala extra för att få det numret?

  Men ät järn/mineraltabletter då? Jag vet bara hur man ser om man fått för mycket järn… Rost i kallingarna 🙂

 2. Nix – Vårdcentralen tar stick i fingret och kollar ditt blodvärde. Är du gravid eller haft extrema ”måndadsbesvär”? I sånna fall kan du ha dåliga järnvärden och då får du järntabletter 😀

  Annars kan du ju alltid börja pimpla Blutsaft (häslokosten eller ICA).

  Grattis att ni får starta tillsammans, brukar de dela på siamesiska tvillingar ? 🙂

 3. Järnbrist verkar tydligen vara rätt vanlig bland tränande människor. Jag käkar vitaminpiller som innehåller järn (och andra saker en slapp vegetarian kan tänkas behöva). Börja käka vitaminpiller i förbyggande syfte, jag har svårt att se att de kan skada även om du inte behöver det.

 4. 771 blev mitt startnummer. Jag undrar fortfarande hur jag lyckades få så lågt nummer. Jag känner mig pressad att prestera bra nu.

 5. Äsch, äter du en varierad kost så lär du inte ha järn/vitamin/mineralbrist. Möjligen är du trött och stressad, vilket är fullt förståeligt såhär i högsommartid 😉 ADEK-vitaminerna är fettlösliga och lagras i kroppen så där är det snarare risk för överskott än brist. Ät INTE vitamintabletter i förebyggande syfte alltså. Ta hellre ett extra äpple, en näve russin och drick ett glas mjölk istället 🙂
  Vad kul att du och Masse startar ihop. Jag kommer att vara med er mentalt och är faktiskt liiite avundsjuk. Go boys! Jag vill också springa LL!

 6. 30269 fick jag så vi kan ju nicka sammanbitet mot varandra innan skottet går, men just nu känns det långt borta. Har förfallit till akupunktur, löpvila och tycka synd om…

  dr Balthazar-dricka någon? Eller en bättre begagnad T. Posterior med snärt i? storlek 11.5

  (har hört talas om rehabträning också, men som barna av idag vill jag ha allt utan att behöva kämpa för det…)

  soliga hälsningar från Makedonien (+34, inget vatten i sikte…)

 7. Nr. 67002 här, men jag springer bara halva sträckan…

 8. Jag får skämmas i 4:e startgrupp men å andra sidan har jag ju nr 40 001 ! Eftersom det var efter ca 40 001m som krampen släppte på maran så ser jag det som ett gott tecken, eller tycker ni att jag övertolkar nu?
  Nix, man kan inte alltid känna löplust, jag tränar pliktskyldigast, men gör det mer för att tränings-Luther säger så mer än någonting annat just nu.

 9. Niklas – otroligt trist att även du raserat. Det är så med gamla tempel…

  Johan – Tack! det fick mig att tänka efter tillräckligt mycket. Klart att det är ett teckan förresten.

  Jag tycker att Karin och Dunceor kan fortsätta med sin celebrity death match om vitaminer 😉 Jag återkommer strax i ärendet i ett inlägg nära er.

 10. Just ja:

  Ja – de separerar siamesiska tvillingar ibland. Förra året lyckades de, i år försökte maran – utan framgång.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: