Skrivet av: Nix | december 23, 2007

dags att vila

Uppesittarkvällen har glidit över i julafton – och jag sitter i sängen med datorn. P börjar skruva på sig, så jag bör nog göra det kort…

Långpass idag. Dessvärre med känningar i såväl gladiatorn, som vadmuskeln och hamstringen. Tisdagens pass blir svårt att få till logistiskt så lite vila är nog inte helt dumt. Passet idag var tungt efter gårdagens snabba pass och efterföljande styrketräning. Dessutom åkte jag lite långfärdsskridskor på förmiddagen – vilket säkert påverkade det med. Men med 150/161 i puls mäktade jag med 5:20-tempo under de 16 km jag sprang. Dock med ett klassiskt stopp, som förvarnade redan efter 5 km men ignorerades till 11 km när det nästan tog över. Efter 12 km fick den lokala pizzerian ett besök utan betalning. Jag borde kanske lära mig att det inte går att ignorera bort det.

Vi får se om även torsdagen kräver vila – det blev nog lite för mycket av det goda efter tidigare sjukdomsuppehåll. Men det är ju så kul att springa!

Sov gott och god jul!


Svar

  1. God Jul på dig själv. Hoppas vilan får både hamstring, vad och gladiator att må bättre.

  2. God jul Nix!
    Ställde in dagens jul långpass idag. En slag tillsynes helt irrationell present till migsjälv. Men jag tror vila ibland är den bästa träningen, men det visste ju du redan.

    Tack för din fina blogg!

    Allan

  3. God fortsättning…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: